divendres, 20 de novembre del 2020

El MINIPUT 2020 serà online per la Covid19

 Després de moltes deliberacions i molts canvis, l'equip de programació del MINIPUT ha decidit que l'edició d'enguany no sigui presencial per evitar aglomeracions i possibles focus de contagi. Malgrat tot, el MINIPUT segueix i es podrà seguir a través d'una retransmissió en directe des del Teatre del CCCB. L'enllaç estarà disponible a la pàgina web del MINIPUT des del dia abans de l'acte.


Per accedir-hi, només farà falta fer clic a l'enllaç. Les inscripcions no són obligatòries però sí recomanades. Ens permeten tenir un control de l'aforament i ens són útils per futures comunicacions (2 correus a l'any). Les inscripcions es poden fer al següent enllaç: www.miniput.cat/inscripcions

(MINIPUT 2019)


Moltes gràcies a les institucions que fan possible el #MINIPUT2020: Universitat Pompeu Fabra, Universitat Autònoma de Barcelona, Tecnocampus Mataró-Maresme, Universitat de Barcelona, Radiotelevisió Espanyola Catalunya, Televisió de Catalunya, betevé, CCCB. Amb la col·laboració de la Universitat Rovira i Virgili, la Universitat de Lleida, Catalunya Film Festivals i INPUT. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada