divendres, 15 de novembre del 2019

19:30h - Sessió especial "25 anys del MINIPUT"

Aquest any el MINIPUT celebra les 25 edicions. L'esdeveniment va començar el 1994 a la Universitat Pompeu Fabra i des de llavors ha crescut molt. El 2006 va passar a fer-se a l'auditori del CCCB però també es va quedar petit, i ja fa uns quants anys que té lloc al Teatre del CCCB.

(Basta, Bèlgica, 2011)

Al llarg d'aquestes 25 edicions són molts els programes que s'han projectat a la pantalla del MINIPUT, de cadenes, països (Finlàndia, Hongria, Iran, Corea del Sud, Israel, Rússia, Senegal, Noruega, Brasil, Austràlia...) i formats molt diversos (magazine cultura, infotainment, reality show, documentals, projectes transmèdia...). 

(Expedition: Robinson, Suècia, 1997)

Però com que els espais per parlar de televisió són escassos, molts d'aquests programes no es coneixen en l'univers audiovisual. Per això hem volgut fer una sessió final recordant-ne alguns de la mà d'Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee. Amb moltes dosis d'humor, ens faran un recorregut per alguns dels programes més destacables d'aquestes 25 edicions. Programes com Expedition: Robinson (Suècia, 1997), Basta (Bèlgica, 2011) o Le Jeu de la Mort (França, 2012) encara ressonen a les nostres televisions. Han canviat els formats? O han canviat els hàbits de consum? Som més crítics amb la televisió? O seguim mirant-la com la "caixa tonta"? Es pot parlar que la televisió "ha mort"? O simplement s'està transformant?


Dissabte 30 de novembre, 19:30h
Teatre del CCCB

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada