diumenge, 1 de novembre del 2015

20 h – 22.00 h SESSIÓ ESPECIAL: PASSANT PEL TUBE

-->
 20 h – 22.00 h

SESSIÓ ESPECIAL: PASSANT PEL TUBE
-->
Sessió dedicada a la tensió existent entre la producció de continguts per a la televisió o per a Internet. Es tractaran qüestions com quins són els continguts que més triomfen entre els Youtubers, si hi ha una idiosincràcia del mitjà o què passa amb l’audiència televisiva, amb la seva programació i amb els formats televisius, entre d’altres.
Modera: Ingrid Guardiola (coordinadora del MINIPUT)
Convidats:
-       Sergi Vicente (director de BTV)
-       Joan Carles Martorell (cofundador de 2btube, empresa dedicada a producció digital especialitzada en producció i gestió de continguts per Youtube)
-       Rush Smith (a.k.a. Jaume Rojo, Youtuber)
-       Oriol Jara (cap de Noves Pantalles de Minoria Absoluta)
 
 (castellano)
Sesión especial dedicada a la tensión existente entre la producción de contenidos para la televisión o para Internet. Se tratarán cuestiones como cuáles son los contenidos que más triunfan entre los youtubers, si hay una idiosincrasia del medio o qué pasa con la audiencia televisiva, con su programación y con los formatos televisivos, entre otros.

Modera: Ingrid Guardiola (coordinadora del MINIPUT)

Invitados:

-       Sergi Vicente (director de BTV)

-       Joan Carles Martorell (cofundador de 2btube, empresa dedicada a producción digital especializada en producción y gestión de contenidos para Youtube)

-       Rush Smith (a.k.a. Jaume Rojo, Youtuber)

-       Oriol Jara (Responsable de nuevas pantallas de Minoria Absoluta)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada