dimecres, 6 de novembre del 2019

12:10h - Sessió webserie: Gorda

(Argentina, ficció, 15’, Cablevisión Flow)
Presenta: Natàlia Boadas i Marta Vivet (exestudiants de la UPF, creadores de Les de l'hoquei)

Les dues sèries de ficció que trobem en aquesta sessió especial estan creades per joves cineastes que tenen ganes de veure les seves històries a les pantalles, tenen ganes de sentir-se identificades i de crear nous models a seguir.



La sèrie argentina, Gorda, aborda des de la gordofòbia un conjunt de fòbies, racisme i formes de discriminació quotidiana que van més enllà de la simplificació. Lluny de la “correcció política”, les directores construeixen un conjunt de subjectes i estereotips que tensen les relacions per fer evidents aquests models de violència, qüestionant fins i tot les comèdies de la UN3 (blanques i urbanes).



Guanyadora de la segona edició del concurs nacional de producció de sèries web de l’INCAA, la sèrie va ser escollida com a Millor Ficció Digital 2018 als premis Martín Fierro Digital. Va ser dirigida per Sol Rietti, Tamy Hochman i Bárbara Cerro, tres joves directores que basant-se en les seves experiències van buscar mostrar d'una manera audaç una crítica irònica dels prejudicis de la societat actual i una clara denúncia de la gordofobia.


Dissabte 30 de novembre de 2019, 12:10h
Teatre del CCCB, Barcelona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada