divendres, 8 de novembre del 2019

12:10h - Sessió webserie: Anne+

(Països Baixos, ficció, 12’, BNNVARA)
Presenta: Natàlia Boadas i Marta Vivet (exestudiants de la UPF, creadores de Les de l'Hoquei), amb la presència de Valerie Bisscheroux (directora)


Les dues sèries de ficció que trobem en aquesta sessió especial estan creades per joves cineastes que tenen ganes de veure les seves històries a les pantalles, tenen ganes de sentir-se identificades i de crear nous models a seguir.

Anne+ també és una sèrie basada en experiències personals i que va començar com un projecte petit, d’unes quantes amigues, que van fer una campanya de micromecenatge per poder gravar el capítol pilot. Això va cridar l’atenció de les productores i de la televisió pública, gràcies a les quals van poder produir la primera temporada. L’objectiu era donar més visibilitat a la comunitat LGTB+ als mitjans de comunicació i ho han aconseguit amb més d’un milió de visualitzacions entre les diferents plataformes i amb el pas per nombrosos festivals (Tribeca, Outfest, Inside Out, etc.).



La protagonista ha acabat els estudis universitaris i es planteja què fer amb la seva vida, a nivell laboral i també amb les seves relacions. Durant el cap de setmana de trasllat, reflexiona sobre les parelles que ha tingut en els últims anys i sobre què li han ensenyat. 



Emesa primer online i amb capítols curts (12 minuts), l’audiència considerava que era massa curta. Així que la segona temporada, que ja està en procés de rodatge, comptarà amb més capítols i més llargs (25 minuts). 


Dissabte 30 de novembre de 2019, 12:10h
Teatre del CCCB, Barcelona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada