divendres, 9 de novembre del 2018

20.15h - TELEVISIÓ Z: tornen les joves audiències?

TELEVISIÓ Z: TORNEN LES JOVES AUDIÈNCIES? (50’)

Introdueix: Ingrid Guardiola (coordinadora del MINIPUT)
Presenta i modera: Judith Colell (Universitat Ramon Llull - Blanquerna)

Convidats: David Barragan (director de Del twist al tuit), Ernest José Sorrentino (subdirector de continguts de À Punt), Joan Carles Martorell (director d’IB3), Joan Porcel (director de Samantha Hudson), Aida Torrent i Albert Baquero (directora i productor d’Oh My Goig), Sergi Vicente (director de betevé), Daniel Madjody i Alicia Álvarez (productora de El Bloque)
A partir dels projectes:
Del twist al tuit (À Punt TV, València): Les tensions generacionals ja no són el que eren.
Samantha Hudson, Entusiastes i nova ficció (IB3, Mallorca): La narrativa documental de la generació Z, transmèdia i ficcions dirigides a un públic jove que no paren de triomfar.
Oh My Goig (betevé, Barcelona): Educació sexual en un format que desborda la televisió per anar a les aules i se’n va dels tòpics, també en matèria de gènere televisiu.

El Bloque (internet): La Edad de Oro d’una nova generació on l’avantguarda musical es dissemina a internet com a mitjà.

(Oh my goig, betevé)

Sovint es diu que el públic jove ja no mira la televisió, però és cert? O és només que ja no miren la televisió de la mateixa manera o a les mateixes plataformes? Les televisions  públiques s’esforcen per mantenir l’audiència de la generació Z (joves nascuts a partir del segle XXI) i a la sessió especial Televisió Z: tornen les joves audiències? podrem veure com ho aconsegueixen a partir dels projectes Del twist al tuit (À Punt, País Valencià), Oh My Goig (betevé, Barcelona), el documental Samantha Hudson (IB3, Illes Balears) i El Bloque (Internet).

(Del twist al tuit, À Punt)



Dissabte 1 de desembre de 2018, 20.15h
Teatre del CCCB, Barcelona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada