diumenge, 1 de novembre de 2015

18.45 h CATA DE “NOUS FORMATS”

-->
18.45 h
CATA DENOUS FORMATS”
Sessió contenidor on es podran veure fragments de “nous formats” televisius.
Presenten: Núria Garcia i Mati Delgado (professores de la UAB)
THE GREAT KNIT OFF (2014, 43’ Dinamarca, TV SYD PLUS, reality show): Un dels programes amb més share de la graella danesa, es tracta d’una competició de ganxet en la qual participen quinze dones i un home. 
CHANNEL VS. CHANNEL (2014, 52’, Bèlgica, éen, game show): Col·laboració única entre dues cadenes rivals, Eén i VTM. Dos presentadors coneguts de les dues cadenes, Tom Waes i Koen Wauters, defensen a les seves cadenes en un programa on aquests hauran de competir a partir de deu reptes basats en propostes dels espectadors. 
WE LOVE JAPANESSE SONGS (2013, Japó, NHK, interactive talent show): Què tenen en comú un noi hongarès que canta cançons populars japoneses de l’era Showa o unes noies espanyoles que toquen amb acordeó balades enka a l’estil flamenc? Que estimen les cançons japoneses. La NHK va convidar als espectadors de tot el món a compartir actuacions de cançons japoneses. Van rebre 338 vídeos de 47 països diferents. Dos presentadors, la cantant de pop Beni i el grup Kalafina van ajuntar-se en un estudi virtual per donar a veure 33 d’aquestes actuacions al costat de reportatges sobre aquesta filiació internacional amb les cançons japoneses.  


 
-->
(castellano)

THE GREAT KNIT OFF (2014, 43’ Dinamarca, TV SYD PLUS, reality show): Uno de los programas con más share de la parrilla danesa, se trata de una competición de ganchillo en la que participan quince mujeres y un hombre.

CHANNEL VS. CHANNEL (2014, 52’, Bélgica, éen, game show): Colaboración única entre dos cadenas rivales, Eén y VTM. Dos presentadores conocidos de las dos cadenas, Tom Waes y Koen Wauters, defienden a sus cadenas en un programa donde estos tendrán que competir a partir de diez retos basados en propuestas de los espectadores.

WE LOVE JAPANESSE SONGS (2013, Japón, NHK, interactive talent show): ¿Qué tiene en común un chico húngaro que canta canciones populares japonesas de la era Showa o unas chicas españolas que tocan con acordeón baladas enka al estilo flamenco? Que aman las canciones japonesas. La NHK invitó a los espectadores de todo el mundo a compartir actuaciones de canciones japonesas. Recibieron 338 vídeos de 47 países diferentes. Dos presentadores, la cantante de pop Beni y el grupo Kalafina se juntaron en un estudio virtual para dar a ver 33 de estas actuaciones al lado de reportajes sobre esta filiación internacional con las canciones japonesas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada